Hyvinvointi
15.06.2022

Ilo irti lomapäivistä

Hyödynnä jäsenyytesi kesällä

Kesä on jytyläisen parasta aikaa – kiitos myös lukuisten jäsenetujen.

Teksti: Hannele Niemi Kuvat: Jyty

Juttuun on haastateltu asiantuntijana Ammattiliitto Jytyn kehitysjohtajaa Mika Periahoa.

1. Ifin vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus

1.  Ifin kanssa sovittu vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus korvaa jytyläiselle tapaturmia sekä matkan peruuntumis-, keskeytys- ja matkaltamyöhästymiskuluja. Vakuutukseen kuuluvat myös vanhempansa tai isovanhempansa kanssa matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset.

2. Lomahuoneistot Levillä, Rukalla ja Tahkolla

2. Jytyläiselle on tarjolla jäsenetuhintaisia lomahuoneistoja Levillä, Rukalla ja Tahkolla. Myös monet hotellit myöntävät Jytyn jäsenille etuja ja alennuksia, kun vain muistat mainita jäsenyyden varausta tehdessäsi. Uusimpia kohteita on Ikaalisten Kylpylä. Majoitusten varaustilanne kannattaa peruutusten varalta tarkistaa tasaisin väliajoin.

3. Laivayhtiöiden edut

3. Laivayhtiöt tarjoavat matkojen ohella muitakin etuja. Eckerö Line myöntää 20 %:n alennuksen verkkokaupan lipuista, Tallink Silja veloituksetta Club One – jäsenyyden. Myös Viking Line ja Wasaline lupaavat alennusmatkoja. Ajankohtainen tilanne kannattaa aina varmistaa laivayhtiöiden sivuilta. Autonvuokrausedunkin Jyty on sopinut Hertzin kanssa.

4. CityShoppari

4. Latasithan kännykkääsi uusimman City- Shoppari-mobiilisovelluksen? Ja muistit sen myös päivittää? Jytyläisille ilmaisen mobiilisovelluksen ansiosta saat jopa tuhat etua satojen yritysten tuhansissa liikkeissä kautta Suomen, majoituspalveluista ruokapaikkoihin, nähtävyyksistä kauneushoitoihin. Helppokäyttöisestä sovelluksesta löydät kaikki edut kätevästi yhdestä paikasta. City-Shopparista löytyvät myös lähelläsi olevat yritykset listattuina etäisyyden mukaan.

5. Fitness24Seven

5. Kesälläkin kannattaa pitää huolta kunnostaan. Fitness24Seven tarjoaa jytyläisille kuntokeskusjäsenyyden alehintaan. Pääset treenaamaan läpi vuorokauden kautta Suomen.

6. Yhdistysten paikalliset ja alueelliset edut

6. Kannattaa tsekata säännöllisesti omankin Jyty-yhdistyksesi paikalliset ja alueelliset jäsenedut. Ja yllättyä, mitä kaikkea läheltäsi löytyy. Ja miten jäsenedullisesti!

Lisätietoja Jytyn jäseneduista liiton nettisivuilla.

Bonus: Myös lomalla moni miettii itsensä kehittämistä. Jytyläinen voi saada AMK:n ja yliopistojen avoimesta verkko-opintojaksotarjonnasta jopa 75 % alennusta.

Lisätietoja Jytyn nettisivuilla.

Jaa artikkeli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.