Hyvinvointi
26.10.2022

M/S Jyty 2022 – hyvinvointia aalloilla:

Jäsenristeily lastasi laivan lähes tuhannella jytyläisellä

Iloisia jytyläisiä, hyvää ruokaa, monipuolista ohjelmaa ja tutustumista Tukholman nähtävyyksiin. Tätä kaikkea tarjosi M/S Jyty 2022 -risteily.

Teksti: Sanna Pyysalo Kuvat: Tuomas Muhonen
Jytyn tulevaisuustyöryhmä järjesti jytyläisille hauskan laivasuunnistuksen.

Laiva oli lastattu jytyläisillä, kun M/S Jyty 2022 – hyvinvointia aalloilla -risteily seilasi Tukholmaan ja takaisin 7.–9. lokakuuta.

Menomatkalla Itämeri näytti luonnonvoimiaan, mutta keinuva laiva ei jytyläisten menoa haitannut. Iso jäsentapahtuma pitkäksi venähtäneen etäelämän jälkeen oli enemmän kuin tervetullut, ja Silja Serenade täyttyi iloisista kohtaamisista ja jälleennäkemisistä.

Trubaduuri Suzi B viihdytti Jyty-kansaa risteilyn avajaistilaisuudessa.

Syksyinen viikonloppu laivalla tarjosi osallistujille monipuolista ohjelmaa. Avajaistilaisuudessa Jytyn puheenjohtaja Jonna Voima toivotti jytyläiset tervetulleiksi ja muistutti yhteenkokoontumisen tärkeydestä. Trubaduuri Suzi B viihdytti Jyty-kansaa musiikillaan, ja kappalevalinnat noudattelivat risteilyn hyvinvointiteemaa: Don´t worry, be happy. Tälle reissulle tultiin viihtymään!

Lauantaina jytyläiset pääsivät tutustumaan Tukholmaan sekä omatoimisesti että teemaretkillä. M/S Jytyn tähtivieraana oli toimittaja ja tv-kasvo Anna Perho, jonka hyvinvointiluennon teemana oli muutos ja muutoksen sietäminen.

Jytyn puheenjohtaja Jonna Voima toivotti jytyläiset tervetulleeksi ja muistutti yhteen kokoontumisen tärkeydestä.

Tärkeänä kumppanina risteilyn järjestelyissä oli Jytyn tulevaisuustyöryhmä, joka järjesti jytyläisille hauskan laivasuunnistuksen leikkimielisine kilpailuineen. Osana laivasuunnistusta jäsenet pääsivät myös kuvauttamaan itsensä Jyty-laivan kanssa some-studiossa.

Lukuisat yhteistyökumppanimme esittäytyivät jäsenille omilla infopisteillään, ja lauantai-illan kruunasi tietysti ikisuosikki eli Jyty-karaoke.

Jytyläiset ovat murrosten keskellä työelämässä, ja muutosten aallokossa navigointiin tarvitaan selkeitä merimerkkejä. Matka voi olla myrskyisä, mutta yhdessä siitä selvitään kuivin jaloin. Olemme samassa veneessä – Jyty kiittää kaikkia hienosta risteilystä!

Hiiohoi! Jytyläiset pääsivät kuvauttamaan itsensä somestudiossa Jyty-laivan kanssa.

Lue myös: Risteilyllä puhuneen Anna Perhon 5 vinkkiä muutokseen

Gallup Jyty-risteilyllä: Mikä luo sinulle hyvinvointia töissä?

Katso lisää kuvia ja videoita M/S Jyty 2022 -risteilyltä Jytyn Facebook– ja Instagram-tileiltä!

Jaa artikkeli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.