Hyvinvointi
15.02.2023

Hyödynnä Jytyn jäsenedut talvilomalla

Talvilomalla voit hyödyntää muun muassa Jytyn loma-asuntoja hiihtokeskuksissa, CityShoppari-sovellusta sekä alennuksia majoituksista ja laivamatkoista. Lisäksi voit hakea PHT:n hyvinvointikursseja ja Hyvinvointilomien tuettuja lomia. Talvilomallesi turvaa antaa Jytyn tapaturma- ja matkustajavakuutus.

Teksti: Tuomas Muhonen Kuvat: Jyty

Loma-asunnot Tahkolla, Levillä ja Rukalla

Jytyn jäsenenä voit vuokrata viihtyisiä, jäsenetuhintaisia lomahuoneistoja ympäri vuoden Leviltä, Rukalta ja Tahkolta. Nauti Suomen upeasta luonnosta ja lomakohteiden monipuolisista liikuntamahdollisuuksista. Lomahuoneistoja vuokrataan yleensä viikoksi. Huoneiston vuokrahinta sisältää talvikaudella kaksi hissilippua, joiden arvo on noin 400 euroa viikko. Loma-asunnot ovat täysin varusteltuja, niissä on sauna ja ne on mitoitettu tavallisesti 6 henkilölle. Tutustu Jytyn loma-asuntoihin nettisivuiltamme jytyliitto.fi.

 

CityShopparilla yli tuhat etua

Jytyn jäsenetuna saat puhelimeesi ladattavan CityShoppari-sovelluksen, joka kulkee aina mukana, missä liikutkin. Mukana on yli 1 000 etua, 300 yritystä ja 2 000 toimipistettä, joista saat alennusta. Saat etuja esimerkiksi hotelleihin, kylpylöihin, laivamatkoihin, ravintoloihin ja kahviloihin. Katso ohjeet CityShoppari-sovelluksen lataamiseen ja käyttöönottoon Jytyn nettisivuilta jytyliitto.fi. Edut löytyvät sovelluksesta ja nettisivuilta cityshoppari.fi.

 

Majoitusetuja ympäri Suomen

Hotellit, hostellit ja muut majoituskohteet tarjoavat Jytyn jäsenille alennuksia. Majoitusedut saat näyttämällä Jytyn jäsenkorttia ja ilmoittamalla varauksen yhteydessä Jytyn alennuskoodin. Jäsenkortti on myös todistus jäsenyydestä Suomen Hostellijärjestössä, jonka majoituksista saat 10 %:n alennuksen. Tarkista kaikki voimassa olevat majoitusedut Jytyn nettisivuilta jytyliitto.fi.

 

Alennuksia laivamatkoista Ruotsiin ja Viroon

Laivayhtiöt tarjoavat Jytyn jäsenille alennuksia ja jäsenkorttietuja vapaa-ajan reitti- ja risteilymatkoille Ruotsiin ja Viroon. Jäsenetuja jytyläisille tarjoavat Eckerö Line, Tallink Silja, Viking Line ja Wasaline. Tarkista ja hyödynnä laivaedut Jytyn nettisivuilta jytyliitto.fi.

Jytyn jäsenkortti on samalla myös vakuutuskorttisi. Muovikortilla ja mobiilijäsenkortilla saat samat edut, joten voit käyttää kumpaa tahansa.

Tapaturma- ja matkustajavakuutus turvaa lomasi

Jytyn jäsenenä sinulla on kattava vapaa-ajan vakuutusturva vakuutusyhtiö Ifissä. Tapaturmavakuutuksesta korvataan vapaa-aikana sattuneita tapaturmia, ja matkustajavakuutuksesta koti- tai ulkomaanmatkan aikana sattuneita sairauden tai tapaturman aiheuttamia kuluja. Matkustajaturvasta korvataan myös matkan peruuntumis- ja keskeytyskuluja sekä matkalta myöhästymisen aiheuttamia kuluja. Vakuutetun vanhempansa ja isovanhempansa mukana samalla matkalla matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset sisältyvät vakuutukseen. Liiton jäsenkortti toimii vakuutuskorttinasi, jossa on vakuutuksen numero ja tiedot. Vakuutusehdot löytyvät osoitteesta if.fi/jyty.

 

PHT:n hyvinvointikurssit työikäisille ja lapsiperheille

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry on terveyden edistämisen järjestö, joka tuottaa edullisia ja vaikuttavia hyvinvointikursseja työikäisille ja lapsiperheille. Tarjolla on useita hyvinvointikursseja esimerkiksi lomaviikkojen ajalle eri puolilla Suomea sijaitsevissa liikunnallisissa ja luonnonläheisissä kohteissa. Osallistujavalinnat tehdään terveydellisin, taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Hyvinvointikursseille haetaan sähköisellä hakemuksella osoitteessa pht.fi.

 

Tuettuja lomia Hyvinvointilomilta

Hyvinvointilomat ry järjestää tuettuja lomia pienituloisille lapsiperheille, työikäisille, työttömille ja ikäihmisille. Tuettuja lomia myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Lomakohteita löytyy lomakeskuksista, kylpylähotelleista ja liikuntakeskuksista. Tuettuja lomia on tarjolla myös loma-aikoina, ja lomia haetaan osoitteesta hyvinvointilomat.fi/.

Lomailevalle jytyläiselle on tarjolla monipuolisia vapaa-ajan jäsenetuja. Tutustu tarjontaan ja hyödynnä rahanarvoiset etusi!

Jaa artikkeli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.