Hyvinvointi
14.06.2023

Jytyn jäsenyys kannattaa:

Hyödynnä jäsenetusi kesälomalla!

Ammattiliitto Jytyllä on tarjolla monipuolisia vapaa-ajan jäsenetuja kesälomalle, kuten alennuksia majoituksesta ja laivamatkoista. Lisäksi käytössäsi on CityShoppari-sovellus. Edulliset Jytyn loma-asunnot Levillä, Rukalla ja Tahkolla sopivat myös aktiiviselle kesämatkailijalle. Turvaa lomallesi antaa liiton kattava tapaturma- ja matkustajavakuutus.

Teksti: Tuomas Muhonen Kuvat: Jyty

CityShopparilla saat yli tuhat etua

Jäsenetuna saat puhelimeesi ladattavan CityShoppari-sovelluksen, jonka avulla saat erilaisia alennuksia ja etuja. Tarjolla on yli 1 000 etua, 300 yritystä ja 2 000 toimipistettä. Saat etuja mm. hotelleihin, kylpylöihin, laivamatkoihin, ravintoloihin ja kahviloihin.

Katso ohjeet CityShoppari-sovelluksen lataamiseen ja käyttöönottoon Jytyn nettisivuilta. Edut löytyvät sovelluksesta ja nettisivuilta cityshoppari.fi.

 

Majoitusetuja eri puolilla Suomea

Hotellit, hostellit ja muut majoituskohteet tarjoavat Jytyn jäsenille alennuksia. Majoitusedut saat näyttämällä Jytyn jäsenkorttia ja ilmoittamalla varauksen yhteydessä Jytyn alennuskoodin.

Jäsenkortti on myös todistus jäsenyydestä Suomen Hostellijärjestössä, jonka majoituksista saat 10 %:n alennuksen. Tarkista kaikki voimassa olevat majoitusedut Jytyn nettisivuilla.

 

Alennuksia laivamatkoista Ruotsiin ja Viroon

Laivayhtiöt tarjoavat Jytyn jäsenille alennuksia ja jäsenkorttietuja vapaa-ajan reitti- ja risteilymatkoista Ruotsiin ja Viroon. Jäsenetuja jytyläisille tarjoavat Eckerö Line, Tallink Silja, Viking Line ja Wasaline. Tarkista ja hyödynnä laivaedut Jytyn nettisivuilta.

 

Jytyn loma-asunnot vuokrattavissa edullisesti kesällä

Jytyn jäsenenä voit vuokrata jäsenetuhintaisia lomahuoneistoja ympäri vuoden Leviltä, Rukalta ja Tahkolta. Kesäkaudella loma-asuntoja vuokrataan edulliseen hintaan. Nauti Suomen upeasta luonnosta ja lomakohteiden monipuolisista liikuntamahdollisuuksista. Tahkon lomahuoneistot sisältävät kesällä Tahko Golf Clubin Business Golf-kortin, jolla saat itsellesi yhden ilmaisen kierroksen päivässä. Lisäksi kolme seuralaistasi saa lipun alennettuun hintaan.

Lomahuoneistoja vuokrataan yleensä viikoksi. Loma-asunnot ovat täysin varusteltuja, niissä on sauna ja ne on mitoitettu tavallisesti 6 henkilölle. Tutustu Jytyn loma-asuntoihin nettisivuillamme.

 

Tapaturma- ja matkustajavakuutus turvaa lomasi

Jytyn jäsenenä sinulla on kattava vapaa-ajan vakuutusturva vakuutusyhtiö Ifissä. Tapaturmavakuutuksesta korvataan vapaa-aikana sattuneita tapaturmia, ja matkustajavakuutuksesta koti- tai ulkomaanmatkan aikana sattuneita sairauden tai tapaturman aiheuttamia kuluja. Matkustajaturvasta korvataan myös matkan peruuntumis- ja keskeytyskuluja sekä matkalta myöhästymisen aiheuttamia kuluja.

Vakuutetun mukana samalla matkalla matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset sisältyvät vakuutukseen. Liiton jäsenkortti toimii vakuutuskorttinasi, jossa on vakuutuksen numero ja tiedot. Vakuutusehdot löytyvät osoitteesta if.fi/jyty.

 

Merkittäviä vakuutusetuja Kalevasta

Tiesitkö, että Jytyn jäsenenä saat Kalevan henkivakuutuksen yli puolet normaalihintoja halvemmalla? Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Lisäksi saat edullisesti tapaturmavakuutuksen lapsillesi ja puolisollesi. Koko perheen tapaturmavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja ilman omavastuuta sekä kattaa mm. kilpaurheilun 18-vuotiaaksi asti.

Saat jäsenedut käyttöösi jäsenkortilla

● Saat Jytyn vapaa-ajan jäsenedut ja alennukset käyttöösi jäsenkortilla, jolla myös todistat Jytyn jäsenyyden.

● Jäsenkortti toimii lisäksi vakuutuskorttinasi vakuutusyhtiö Ifissä.

● Saat samat jäsenedut puhelimeesi ladattavalla mobiilijäsenkortilla tai perinteisellä muovisella jäsenkortilla.

Lisätietoja: Ohjeet jäsenkortin käyttöön ja mobiilikortin tilaamiseen Jytyn nettisivuilla

Jaa artikkeli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.