Ammatit
28.04.2022

Kohtaamisia ja hyvää fiilistä NUORI22-tapahtumassa

Ammattiliitto Jyty oli pääyhteistyökumppanina mukana NUORI22-tapahtumassa Jyväskylässä. Jytyläinen etsivä nuorisotyöntekijä Leevi Kotilainen kertoo fiiliksiä tapahtumasta, jossa erityisen upeaa olivat livekohtaamiset pitkän korona-ajan jälkeen.

Teksti: Leevi Kotilainen Kuvat: Jytyn nuoriso- ja järjestötyön ammattialaryhmä
Jytyn järjestöasiamies Outi Mikkola (vas.), Jytyn panelistina toiminut toimittaja Ina Mikkola ja Jytyn suunnittelija Pekka Laukkanen pitivät nuorisotyön lippua korkealla NUORI22-tapahtumassa huhtikuussa Jyväskylässä.

”Jytyn nuoriso- ja järjestö ammattialaryhmän kokoontui Jyväskylään NUORI22-tapahtumaan 26.–27.4.2022.

Ensimmäisen tapahtumapäivän aamusta oli jännitys korkealla mitä tuleman pitää. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina olimme hyvin sijoittuneet näyttävällä lounge-pisteellä. Jyty-lounge on pirteän vihreä täynnä jytyläistä energiaa. Meidän väkemme verhoutui tähän energiaan vihreissä huppareissaan.

Fiilis oli huikea. Näin koronan ja pitkän verkkopalaverien jakson jälkeen oli todella mukava nähdä tuttuja ihan kasvotusten. Mikään aurinkorantatausta kokouksessa ei vedä vertoja sille, kun tuttuja kasvoja pistähtää loungessa vähän väliä. Tämä kohtaamisen riemu on varmasti monelle kävijälle tärkeimpiä asioita koko tapahtumassa, sillä onhan se meillä työssä kantava tekijä.

Nuoriso- ja järjestötyön ammattialaryhmä edusti liittoa hyvällä fiiliksellä Jyty-loungessa.

Porukkaa virtasi tasaiseen tahtiin, ja siinä samalla ei voinut olla huomaamatta, kuinka positiivisena Jyty koetaan. Positiivinen asenne oli tarttuvaa, sillä kaikilla oli hyvä fiilis ja heistä oli mukava jutella aiheesta kuin aiheesta meidän kanssamme.

Juteltiin nuoristyöstä ja siitä, kuinka paljon nuorisotyötä arvostetaan ja mistä apua työsuhteen vakinaistamiseen. Paljon keskusteltiin myös liiton ja pelkän työttömyyskassan jäsenyyden eroista. Keskustelut olivat erittäin hedelmällisiä, ja moni halusikin liittyä mukaan tähän positiivisen hengen Jyty-perheeseen.

Tapahtuma oli kaiken kaikkiaan huikea ja täynnä lämpimiä kohtaamisia vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa. Ammattialaryhmän kanssa vaihdettiin fiiliksiä ja todettiin, kuinka hyvin tapahtuma meni ja miten huikea ammattialaryhmä meillä oikeasti on.

Nyt siirrämmekin katseemme ensi vuoden NUORI23-tapahtumaan ja kiitämme teitä kaikkia, ketkä olitte mukana tapahtumassa. Mukavaa ja rentouttavaa kesää kaikille, sillä sinun vapaa-aikasi on tärkeä!”


Leevi Kotilainen
Etsivä nuorisotyöntekijä
Jytyn nuoriso- ja järjestötyön ammattialaryhmän jäsen

Jaa artikkeli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.