Hyvinvointi
24.09.2020

Hyödynnä jäsenetusi Levillä, Rukalla ja Tahkolla!

Jytyn lomahuoneistojen varaus alkaa

Jytyn jäsenenä voit vuokrata viihtyisiä ja jäsenetuhintaisia lomahuoneistoja, joiden varausaika vuodelle 2021 alkaa 24.9.2020 klo 9.00. Ensimmäisen kahden viikon aikana 24.9.–8.10. varaavat ne jäsenet, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet Jytyn lomamökkietua tai edellisestä varauksesta on kulunut kaksi vuotta. 9.10. alkaen varaus on mahdollista kaikille jäsenille. Ennen varausajan alkamista lähetettyjä varausviestejä ei huomioida.

Jytyn jäsenet voivat vuokrata jäsenetuhintaisia lomahuoneistoja ja mökkejä Levillä, Rukalla ja Tahkolla. Kuvassa Tahkonpellon mökki.

● Lomahuoneistojen vuokra-aika on sesonkiaikana yksi viikko, muina aikoina myös viikonloput tai yksittäiset päivät.

● Lomakohteiden hinnasto löytyy Jytyn nettisivuilta. Huoneiston hintaan eivät kuulu liinavaatteet eikä loppusiivous, vaan niistä jokainen vastaa itse tai tilaa ne erikseen.

● Lomahuoneistojen varaukset tehdään suoraan kunkin kohteen omasta myyntipalvelusta, jonka varausohjeet löytyvät Jytyn nettisivuilta. Lomaviikot täytetään siinä järjestyksessä, kun varauksia tulee. Lomahuoneistojen majoitusvaraus on sitova.

● Koronatilanteen takia kävijöiden tulee kiinnittää erityistä huomiota lomahuoneiston siivoukseen. Perusteellisen loppusiivouksen lisäksi tulijoita suositellaan puhdistamaan vielä kosketuspinnat varmuuden vuoksi. Lomahuoneistoissa on siivousta varten erilaisia puhdistusaineita ja -välineitä.

● Talvikaudella vuokrahinta sisältää huoneiston vapaan käytön lisäksi 2 kpl hiihtohissilippuja per huoneisto koko vuokrauksen ajalle Levillä, Rukalla ja Tahkolla.

● Kesällä Tahkolla on vuokralaisten käytössä Tahko Golf Club Oy:n Business Golfkortti, joka oikeuttaa yhdelle pelaajalle ilmaisen kierroksen per päivä ja kolmelle lisäpelaajalle alennettuun hintaan.

Lomahuoneistojen esittelyt, hinnat ja varausohjeet Jytyn nettisivuilla.

Jytyn mökkien varaus vuodelle 2021 alkaa 24.9.2020!

Jaa artikkeli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.