Ajankohtaista
06.05.2021

Jytyn uusi tulevaisuustyöryhmä aloitti

Alueiden opiskelija- ja nuorisovastaavat muodostavat Jytyn tulevaisuustyöryhmän.

Teksti: Pekka Laukkanen Kuvat: Jyty, haastateltavat

Alkuvuodesta 2021 haettiin avoimella haulla Jytyn alueiden opiskelija- ja nuorisovastaavia maaliskuusta 2021 vuoden 2022 loppuun asti kestävälle toimikaudelle.

Nämä valituiksi tulleet alueiden opiskelija- ja nuorisovastaavat muodostavat Jytyn liittohallituksen alaisen tulevaisuustyöryhmän. Lisäksi työryhmään kuuluu liittohallituksen edustaja ja sihteeri.

Alueiden opiskelija- ja nuorisovastaavat toimivat tiiminä, jonka tehtävänä on ideoida ja järjestää nuoriso- ja opiskelijatoimintaa alueellaan ja valtakunnallisesti, innostaa nuoria mukaan ammattiyhdistystoimintaan sekä tuoda esiin nuorten ja opiskelijoiden mielipiteitä liiton sisällä. He saavat apua ja tukea toimintaan omista yhdistyksistään, aluetoimistolta ja keskustoimistolta.

 

Etelä-Suomi


Mirjam Erkamaa, 26, Turku

Jytyn Etelä-Suomen alueen opiskelijavastaavaksi valittu Mirjam Erkamaa on yhteisöpedagogiopiskelija Turun Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Hän työstää tällä hetkellä opinnäytetyötään Ammattiliitto Jytylle.


Toni Ohvo, 27, Helsinki

Jytyn Etelä-Suomen alueen nuorisovastaavaksi valittu Toni Ohvo työskentelee osastosihteerinä HUS:ssa ja on toiminut luottamusmiehenä vuodesta 2019 alkaen. Ohvo toimii myös oman ammattiosastonsa johtokunnassa ja nuorisovastaavana.


Anette Pietilä, 33, Helsinki

Jytyn Etelä-Suomen alueen nuorisovastaava Anette Pietilä työskentelee Talpassa osa-aikaisena työntekijänä ostolaskupoolissa ja opiskelee töiden ohella Metropolia AMK:ssa tradenomiksi.

 

Itä-Suomi


Carita Viitanen, 32, Lappeenranta

Jytyn Itä-Suomen alueen nuorisovastaavaksi valittu Carita Viitanen on Jytyn pääluottamusmies Meidän It- ja Talous Oy:sta (Meita). Hän on aloittanut Meitan pääluottamusmiehenä tammikuussa 2021.


Teija Ylönen, 33, Heinola

Jytyn Itä-Suomen alueen nuorisovastaavaksi valittu Teija Ylönen on Jyty Heinolan nuorisovastaava ja hallituksen jäsen. Hän työskentelee Heinolan kaupungilla varhaiskasvatuksen palveluasiantuntijana.

 

Länsi-Suomi


Sirma Lampinen, 28, Alajärvi

Jytyn Länsi-Suomen alueen nuorisovastaavaksi valittu Sirma Lampinen työskentelee Alajärven kaupungilla Järviseudun jätelautakunnan virkatehtävissä jätehuoltoviranomaisena sekä teknisen lautakunnan sihteerinä. Lampinen valittiin myös tulevaisuustyöryhmän puheenjohtajaksi.


Johanna Sinimäki, 24, Rauma

Jytyn Länsi-Suomen alueen nuorisovastaavaksi valittu Johanna Sinimäki valmistuu pian yhteisöpedagogiksi (AMK) ja alkoi maaliskuussa työskennellä Opiskelijakunta SAMMAKKOssa hanketyöntekijänä.

 

Pohjois-Suomi


Sami Koskimäki, 23, Kemi-Tornio

Jytyn Pohjois-Suomen alueen nuorisovastaavaksi valittu Sami Koskimäki työskentelee viestintäassistenttina Koulutuskuntayhtymä Lappian markkinointi- ja viestintäpalveluissa.

Pohjois-Suomen alueelle haetaan aktiivisesti lisähaulla vielä toista nuorisovastaavaa.

 

Tulevaisuustyöryhmään kuuluu myös Jarkko Timoskainen liittohallituksen edustajana. Työryhmän sihteerinä toimii Jytyn nuoriso- ja opiskelijatoiminnan kehittämisestä vastaava suunnittelija Pekka Laukkanen.

Tutustu myös Jytyn muihin uusiin työryhmiin.

Jaa artikkeli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.